استاندارهای-منتخب-جهت-ساخت-و-برچسب-های-محصولات-شیر-سویا-در-آمریکا-19-ص
فرمت فایل: ورد – Word
کتاب سبز – قابل ویرایش )
تعداد صفحه : 19عنوان بررسی و تأیید شده از سوی انجمن صنایع غذایی سویای آمریکا در مارس 1996 لیست مندرجات عنوان صفحه I- هدف استانداردهای منتخب و داوطلبانه II- تاریخچه اصطلاحات فنی شیر سویا A : تاریخچه B : استانداردهای موجود در کشورهای دیگر C : مجموعه اصطلاحات فنی III – تعریف و رده بندی محصولات شیر سویا A : تعریف شیر سویا B : رده بندی شیر سویا IV : برچسب های تجاری بر روی محصولات شیر سویا A :…