استاندارهای-منتخب-جهت-ساخت-و-برچسب-های-محصولات-شیر-سویا-در-آمریکا-19-ص

استاندارهای-منتخب-جهت-ساخت-و-برچسب-های-محصولات-شیر-سویا-در-آمریکا-19-ص

فرمت فایل: ورد – Word  
کتاب سبز – قابل ویرایش ) 
 
تعداد صفحه : 19عنوان بررسی و تأیید شده از سوی انجمن صنایع غذایی سویای آمریکا در مارس 1996 لیست مندرجات عنوان صفحه I- هدف استانداردهای منتخب و داوطلبانه II- تاریخچه اصطلاحات فنی شیر سویا A : تاریخچه B : استانداردهای موجود در کشورهای دیگر C : مجموعه اصطلاحات فنی III – تعریف و رده بندی محصولات شیر سویا A : تعریف شیر سویا B : رده بندی شیر سویا IV : برچسب های تجاری بر روی محصولات شیر سویا A :…

نویسنده: الیسا

هدف از ساخت این سایت راحتی کار دانشجو و دانش اموزان میباشد که بتوانند با خیال راحت تحقیق و ازمایش گزارش کار و ... را از سایت ما دانلود کنند و وقت خود را در زمینه مطالعه صرف کنند.

دیدگاهتان را بنویسید