تحقیق کامل درمورد لبنیات

تحقیق کامل درمورد لبنیات

تحقیق کامل درمورد لبنیات

 
ميزان مصرف شير…………………………………………………………………………………………… 4
اهميت لبنيات از ديدگاه تغذيه، کشاورزي واقتصادي……………………………………………….. 5
تعريف شير……………………………………………………………………………………………………… 7
خواص فيزيکي و شيميايي شير گاو…………………………………………………………………….. 8
مواد از ته شير :……………………………………………………………………………………………. 10
پروتئين هاي محلول (پروتئين هاي آب پنير)…

نویسنده: الیسا

هدف از ساخت این سایت راحتی کار دانشجو و دانش اموزان میباشد که بتوانند با خیال راحت تحقیق و ازمایش گزارش کار و ... را از سایت ما دانلود کنند و وقت خود را در زمینه مطالعه صرف کنند.

دیدگاهتان را بنویسید